AKTIVA SKUPINA

Thumb_aktiva_skupina

Aktiva skupina je mlada skupina podjetij, ki v celoto povezuje podjetja različnih storitvenih dejavnosti. Med njimi so že uspešna in uveljavljena podjetja, ki so s tradicijo delovanja utrdila svoj položaj na trgu, pa tudi nova podjetja, ki odražajo strateške usmeritve skupine v prihodnje. Usmerjeni smo v razvoj vrhunskih storitev na področju podpornih dejavnosti, saj želimo našim partnerjem ponuditi najboljše rešitve. Spodbujamo učinkovitost in moč sodelovanja skozi sinergijo združitve znanja, izkušenj in idej.

Izkaznica podjetja

Thumb_izkaznica_podjetja

Aktiva skupina, d. o. o.
Ljubljanska cesta 12 f
SI-1236 Trzin, Slovenija
T: +386 1 56 03 100
E: info@aktiva-skupina.si
ID za DDV SI26293439
Mati?na številka 3321088000
TRR NLB 02426-0257184006

Predsednik uprave: Mihael Strmljan

AS


as

Preberite si našo poletno izdajo glasila podjetij v skupini Aktiva, AS.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je postaviti nove osnove in standard širše družbene odgovornosti, ohranjati in ustvarjati delovna mesta, vplivati na razvoj družbe in ozaveščati ljudi, negovati družbene ter medčloveške odnose, pri tem pa ne pozabiti na skrben odnos do okolja.

Vizija

Naša vizija je postati vodilna družba, ki bo združevala široko paleto različnih storitev, ki jih bodo ponujala naša specializirana podjetja. Postaviti standard družbene odgovornosti v širšem bivanjskem ter družbenem okolju.

Vrednote

Vrednote, ki nas pri našem delu spremljajo, so: zaupanje, gospodarnost, zadovoljstvo, varnost in skrb za okolje.

S soglasjem AVK in plačilom kupnine Aktiva skupina prevzela večinski delež v Varnost Maribor d.d.

Aktiva skupina je na podlagi pridobljenega soglasja Agencije za varstvo konkurence poravnala celotno dogovorjeno kupnino in prevzela večinski delež v Varnost Maribor d.d. Z vstopom na trg varovanja in skupaj več kot 2500 zaposlenimi, je Aktiva skupina postala največji ponudnik storitev čiščenja, upravljanja in zasebnega varovanja v Sloveniji, hkrati pa preko hčerinskih družb Varnost Maribor vstopila tudi na trge JV Evrope.